Un fost primar PNL s-a sinucis cu o armă de vânătoare

Emanuel Dănilă s-ar fi împușcat în cap, folosind o armă de vănătoare

Emanuel Dănilă / Foto: Express de Banat

Emanuel Dănilă, un fost primar PNL a fost găsit decedat, în cursul acestei dimineți. Acesta a fost primarul localității Bocșa, din județul Caraș-Severin, și demisionase din funcție cu doar o lună înainte, acuzând probleme de sănătate, a anunțat Antena 3.

Fostul primar s-ar fi împușcat în cap în această dimineață

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil vorbim despre o sinucidere. Emanuel Dănilă a fost găsit împușcat în cap, cu o armă de vânătoare lângă el în pensiunea pe care o deținea, anchetatorii bănuind că arma de vănătoare ar fi fost folosită pentru comiterea faptei.

Apelul la 112 a fost făcut de soția fostului primar, cea care l-a și găsit, de altfel. În urma apelului femeii la serviciul de urgență, la fața locului s-a deplasat o ambulanță. Cu toate acestea, nu s-a mai putut face nimic pentru Dănilă, cel care era deja decedat la sosirea medicilor.

Dănilă a căștigat alegerile locale din 27 septembrie 2020 în localitatea Bocșa din județul Caraș-Severin, candidând din partea PNL. În luna martie a anului curent acesta și-a depus demisia, declarând că are probleme de sănătate, astfel că nu-și mai poate exercita mandatul. Colegii săi de partid sugerează că fostul primar avea probleme grave de sănătate.

Cetățenii din Boșca au numai cuvinte de laudă pentru acesta și spun că Emanuel Dănilă s-ar fi implicat, în trecut, în multe acțiuni de ajutorare a comunității, însă și pe oamenii ce aparțin acesteia. Cu toate că nu au remarcat ca primarul să fi avut probleme, localnicii au observat, totuși, că în ultima perioadă acesta părea din ce în ce mai abătut.

Citește și editorialul: „Are mama un copil, vrea să-l facă imbecil. Și copilul are un câne, ar’ pe cin’ să se răzbune”