Andreea Raicu a refuzat o super-ofertă

Deși nu este o persoană cu inhibiții legate de corpul său, Andreea Raicu a ales să nu pozeze în Playboy

Andreea Raicu (44 ani) este una dintre cele mai apreciate vedete autohtone, și nu de acum, ci încă din vremea când era prezentatoare la PRO TV și fotomodel. Și se știe, că de la fotomodel spre revistele cu „pictoriale mai puțin îmbrăcate” poate să fie doar un singur pas.

Prezentă la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Raicu a mărturisit că i s-a făcut o ofertă generoasă pentru a poza în Playboy, însă a ales să o refuze.

„100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a spus Andreea Raicu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

În urmă cu câteva luni, Andreea Raicu a povestit cum de a ales totuși să pozeze un nud artistic. Perioada în „eram închiși în casă” le-a pus multora creativitatea la treabă, dacă unii s-au ocupat de redecorări, ordine prin garderobă, Andreea a pozat. Inițial voia să păstreze fotografia, un nud artistic, în „cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort”, pentru a-şi aminti la 80 de ani cât de bine arăta la 40. Însă Andreea Raicu a avut curajul să o „arunce” pe Instagram, unde pe lângă zecile de mii de aprecieri a primit și mii de comentarii, în care pe cât de încurajată a fost, pe atât de criticată.

Vremurile când Andreea a intrat în lumea mondenă s-au schimbat foarte mult, iar acum social media cam dă ora exactă în tot ce fac vedete. Uneori chiar poate să ajute vedete, căci aceastea se expun singure, paparazzi uneori rămânând fără „obiectul muncii”.

„20 de ani de televiziune. Nu era presa asta mondenă, era revista VIP. Îmi aduc aminte că era o știre îngrozitoare despre mine, că am fost bătută. Am plâns enorm, pentru că nu înțelegeam de ce poate cineva să inventeze ceva despre cineva fără să îl cunoască. Atunci aveau o putere foarte mare publicațiile, nu exista social media. Când se scria ceva la ziar era sfânt”, a spus Andreea Raicu, citată de Viva.

Citește și: Andreea Raicu, nud artistic la 43 de ani