Viața bate filmul. Actorul violator va sta „la răcoare” următorii ani

Alexander Zudor a fost condamnat, definitiv, la 7 ani de închisoare

Actorul de reclame Alexander Zudor a fost condamnat definitiv, la 7 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de un viol și două tentative de viol. Magistrații Curții de Apel București i-au respins, vineri, „ca nefondat” apelul pe care Zudor l-a făcut în uma deciziei date de Judecătoria Sectorului 5, în iulie 2021.  

Potrivit minutei instanței, pe lângă pedeapsa de 7 ani, lui Zudor i se interzice ca pentru o perioadă de 5 ani, după ispășirea pedepsei, să se apropie la mai puțin de 100 de metri de cele trei victime. Totodată, Zudor este obligat să plătească daune în valoare de 60.000 lei uneia dintre victime.

 Conform Poliției Capitalei, faptele au avut în toamna anului trecut, când actorul, îmbrăcat ponosit, cât să nu atragă atenția asupra sa, a amenințat o femeie pe care apoi a agresat-o sexual într-o parcare. „În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual”, a anunțat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă, la acel moment.

La numai o lună de la incident, în același Sector a avut loc o tentativă de viol, iar tânara agresată a făcut plângere împotriva „ponositului”. Cea de-a treia faptă a fost comisă în Sectorul 4, la numai 10 zile de precedenta.

Actorul a fost reținut în luna februarie, iar pe parcursul acesteia a făcut mai multe cereri de eliberare, toate fără succes.

Citește și: Actorul din reclamele pentru chipsuri, violator cu recidivă