Doi militari răniți în urma unui exercițiu la poligonul Florești, de lângă Cluj-Napoca

Militarii încercau să folosească un aruncător de grenade în poligon, dar grenada ar fi explodat înainte să iasă de pe țeavă.

Incident grav la poligonul Florești, de lângă Cluj-Napoca. Doi militari au fost răniți după ce o grenadă a explodat în lansatorul pe care se pregăteau să-l folosească. Incidentul a avut loc la Divizia 4 Infanterie Gemina, potrivit digi24.ro.

Militarii încercau să folosească un aruncător de grenade în poligon, însă grenada ar fi explodat înainte să iasă de pe țeavă.


” Personalul medical specializat a acordat primul ajutor la fața locului, ulterior militarii au fost transportați în stare conștientă la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Militarii se aflau în stare stabilă și aceștia au primit investigații medicale de specialitate”, a declarat Oana Boier – Divizia 4 Infanterie „Gemina”. Unul dintre militari a suferit răni ușoare și a fost externat. Colegul lui a rămas în spital. În prezent, unul dintre militari este externat, celălalt se află sub supraveghere medicală, în afara oricărui pericol”, a declarat Boier Ana Bianca – Divizia 4 Infanterie „Gemina”: Cauzele producerii incidentului sunt cercetate de o comisie constituită la nivelul unității, condusă de șeful de stat major.

Româncă condamnată la închisoare în Italia, pentru că a determinat o bătrână să-i lase moștenire casa