Cristi Danileț

Cunoscutul judecător, Cristi Danileț a decis că-i cazul să intervină într-unul dintre cele mai aprige scandaluri sociale ale momentului, adică cel despre măsurarea temperaturii cu termoscanere prin supermarketuri. După cum știm, oamenii au fost revoltați, au împins pe internet adevărate teorii ale conspirației, după care a decis Maria Grapini să intervină spunând că ea, la ea „la Europa” n-a văzut așa ceva, ca „la România”.

Astfel, considerând că este nevoie și de alte păreri decât cele „acreditate”, Cristi Danileț a declarat pentru Presshub că deși nu poate ști sigur dacă acest virus există, pentru că nu l-a văzut, alege să aibă încredere deplină în specialiști. Iată, poate, cea mai pertinentă atitudine din toate cele câte s-au pus pe tapet! Oamenii ar trebui să se îndepărteze de „românisme” de genul „omul bun la toate”. Textiliștii ca Maria Grapini ar trebui să rămână textiliști, așa cum și judecătorii înțeleg că trebuie să-și dea cu părerea exclusiv domeniului lor de activitate.

Cristin Danileț: „E bine totuși că lumea dezbate”

“Eu chiar cred că acest virus există, deși nu l-am văzut, am încredere în cadrele medicale și în oamenii de știință și, chiar dacă nu m-ați întrebat, nu se atinge niciun drept al omului dacă paznicul de la supermarket îndreaptă spre mine un aparat și îmi spune ce temperatură am. Vă sigur de asta. E doar un mijloc de siguranță, așadar nu are loc un act medical. E bine totuși că lumea dezbate”,a declarat Danileț pentru Presshub.

Citește și: Grapini, autoritate în domeniul medical, înspăimântată de termoscanere

#News