Horoscop azi, vineri 25 august 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic reprezentativ al zilei este oferit de către trigonul lui Marte de pe Fecioară cu Pluto, în retrogradare, de pe Capricorn. Acest eveniment celest ne vorbește de: ambiție, tenacitate, vigoare, asertivitate, capabilitate și afirmare. Așadar, cel puțin pentru ziua de astăzi, conform anticei zicale, ,,norocul îi va favoriza pe cei cutezători”!

BERBEC

Veți fi foarte harnici și productivi la locul de muncă. Vi se mai prezintă și o ameliorare semnificativă în planul sănătății! Totodată, veți mai obține și un succes social înalt!

TAUR

Aveți parte de șanse înalte de reușită când vine vorba de întreceri, competiții și concursuri! Totodată, vi se mai relevă și o zi foarte specială în dragoste! Veți mai fi și foarte radicali în convingeri!

GEMENI

Este o zi foarte potrivită pentru a demara proiecte ample ce țin de casă! Din păcate, vi se mai relevă și un risc mai semnificativ de accidente, deci fiți ceva mai atenți!

RAC

Veți comunica cumva mai direct, tranșant și viguros! Este o zi de bun augur și pentru studiu și călătorii. Vi se mai preconizează o zi fastă și în afaceri.

LEU

Vă veți arăta ceva mai ambițioși în plan financiar, material. Totodată, vă mai puteți descoperi și potența și unele talente de natură marțială, belicoasă. Vi se mai relevă și o formidabilă remediere în planul general al sănătății.

FECIOARĂ

Vă veți reliefa cumva mai asertivi, curajoși și puternici! Aveți o zi foarte prielnică și pentru acțiuni și activități ce necesită forță fizică, dar și tărie mentală! Totodată, în dragoste veți fi foarte șarmanți, cuceritori și pasionali.

BALANȚĂ

Puteți obține suportul ferm, însă cumva mai discret, al unui bărbat mai tânăr. Vi se mai poate prezenta și o remediere forte în planul general al sănătății. Veți manifesta și o natură cumva mai dominantă și autoritară în sânul familiei.

SCORPION

Puteți câștiga prietenia ori amiciția unui bărbat mai tânăr și foarte viteaz. În discurs vă veți arăta foarte persuasivi, tari și magnetici!

SĂGETĂTOR

Veți obține o falnică reușită profesională! Veți fi percepuți drept oameni de calitate, de ispravă de către societate. Mai puteți beneficia și de un câștig financiar destul de satisfăcător.

CAPRICORN

Aveți parte de o zi optimă pentru călătorii în afara țării. Mai puteți primi și o veste bună despre sau de la un bărbat mai tânăr de la mare depărtare. Vă veți arăta și cumva mai misterioși și fermecători!

VĂRSĂTOR

Vă veți arăta foarte viguroși, ambițioși și capabili! Mai puteți obține și o reușită materială înaltă! Veți mai beneficia și de o intuiție foarte profundă!

PEȘTI

Aveți parte de o zi excelentă în planul afacerilor! Totodată, vi se mai relevă și o relaționare mai activă și mai intensă cu persoana iubită! Mai puteți obține și prietenia unei persoane cumva mai enigmatice, dar și mai controversate!

Horoscop HashtagNews