Horoscop azi, luni 17 iulie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este redat de cuadratura lui Mercur de pe Leu cu Jupiter de pe Taur. Acest unghi astral ne vorbește de: indiscreție, manipulare, lipsă de măsură, șarlatanie și mândrie exagerată. Pentru a mai tempera din efectele acestui unghi astrologic mai nefast, ar fi indicat ca astăzi să încercăm să fim cât mai onești, corecți și fideli!

BERBEC

Puteți întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită! Vi se pot prezenta și unele discuții mai deranjante cu proprii copii! Încercați, per ansamblul zilei, să fiți și ceva mai economi și chibzuiți cu banii!

TAUR

Puteți avea parte de unele mici conflicte în familie! Nu este o zi fastă nici pentru a plănui schimbări majore în casă! Vă puteți arăta și cumva mai egoiști și vanitoși, fiind necesar să vă reformați atitudinea!

GEMENI

Vi se relevă o comunicare cam ineficientă cu cei din jur! Puteți lua și unele decizii nu tocmai profund gândite! Feriți-vă, pe cât vă este cu putință, de excese!

RAC

Puteți avea parte de unele discuții și negocieri mai puțin productive legate de bani. Nu este, sub nici o formă, o zi prielnică pentru împrumuturi, creditări sau restituiri! Un prieten mai influent și prestigios vă poate dezamăgi.

LEU

Vă puteți arăta cumva mai superficiali și guralivi, fiind nevoie să fiți ceva mai practici și realiști! Din nefericire, șefii pot reliefa o atitudine cam abuzivă față de voi!

FECIOARĂ

Puteți prezenta o judecată mai înnegurată, fiindu-vă mai dificil să luați decizii cu adevărat obiective și eficiente! Puteți fi și vorbiți de rău pe ascuns! Totodată, astrele vă relevă și o zi cam neindicată pentru călătorii în străinătate.

BALANȚĂ

Vi se poate releva un conflict cu un prieten mai tânăr! Nu este, sub nici o formă, o zi oportună pentru împrumuturi, creditări sau restituiri! Vi se mai arată și un risc mai semnificativ de incidente ori de accidente.

SCORPION

Puteți avea parte de unele discuții mai neproductive cu șefii! Nu este o zi fastă nici pentru a face schimbări importante în carieră! În viața de cuplu vi se pot reliefa unele riscuri de ceartă! Atenție și la potențiale probleme cu legea!

SĂGETĂTOR

Nu aveți o zi favorabilă pentru studiu și examinări! Fiți ceva mai atenți în caz de drumuri sau călătorii mai lungi! La locul de muncă puteți întâmpina unele provocări mai serioase!

CAPRICORN

Vi se înfățișează un risc ceva mai semnificativ de incidente sau de accidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai prudenți! În dragoste puteți resimți unele complicații importante! Nu este o zi fastă nici pentru speculații financiare!

VĂRSĂTOR

Din nefericire, vi se relevă o zi cam inoportună pentru afaceri și tranzacții majore! Vi se pot prezenta și unele conflicte în viața de cuplu! Fiți ceva mai ponderați și în relația cu un bărbat cu autoritate din familie!

PEȘTI

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri în relația cu colegii de la job. Puteți resimți și o semnificativă depreciere în planul sănătății! Căutați să fiți și ceva mai moderați, onești și preciși în discurs!

Horoscop HashtagNews