Animal Society îi invită pe iubitorii de animale din Galați să ia parte la o nouă lecție de empatie

Joi, de la ora 18:45, gălățenii sunt așteptați la Foișorul de pe Faleza Inferioară. Animal Society promite bună dispoziție, concursuri și tombole

Corina Grigore - Help Lăbuș - împreună cu Mirela / Foto: Iulia KELT

Pentru că le-a plăcut în Galați, cei de la Animal Society vor veni din nou în orașul de la Dunăre. Evenimentul „Câini pentru Oameni” este menit să sensibilizeze inimile tuturor celor prezenți și să-i facă să înțeleagă importanța unui câine în viața fiecărui om. Așa cum ne-au obișnuit, Animal Society vor veni cu Luna și Tazz, doi cățeluși care demonstrează cu vârf și îndesat că un câine comunitar este capabil de tot atâta empatie, inteligență și iubire, ca unul „de rasă”, dacă i se acordă iubire și atenție.

Animal Society „face casă bună” cu gălățenii de la Help Lăbuș

La eveniment vor fi prezenți și cei de la Help Lăbuș, buni prieteni ai Animal Society. De altfel, la precedenta ediție a evenimentului, organizată în Grădina Publică din Galați, Mirela, o cățelușă pufoasă de talie mică, adusă de reprezentanții Help Lăbuș, a fost adoptată de o familie care, cu siguranță este acum mai fericită și mult mai împlinită. O familie fără un animăluț, fie că vorbim despre un cățel sau o pisică – ori mai mulți – nu are cum să fie întreagă.

Un cățel te poate învăța cum este să ai empatie, să iubești necondiționat și, mai mult decât atât, le poate da copiilor tăi o lecție prețioasă: cea a responsabilității.

„Dacă e joi, 19 August, 18.45, Ajutați-l pe Lăbuș vă așteaptă cu mic și mare, pe Faleza Inferioară (la Foișor) la un super eveniment cu și despre prietenii cei mai buni ai omului – cățeii. Evenimentul se numește „Câini pentru Oameni” și este organizat de bunii noștri prieteni de la Animal Society , în parteneriat cu FOUR PAWS și Primaria Municipiului Galati . Veți avea ocazia să socializați și să-i cunoașteți pe Luna și Tazz, doi căței salvați de Ajutați-l pe Lăbuș care au demonstrat că sunt inteligenți și pot fi câini de terapie. Evident, nu vor lipsi tombolele, concursurile cu premii și multe, multe surprize. Vă așteptăm cu drag!”, au scris cei de la Help Lăbuș, pe pagina lor de Facebook.

Fotografii de la evenimentul „Câini pentru Oameni”, din data de 29 iunie, de la Grădina Publică din Galați

Citește și: Animal Society, liantul dintre animalele nimănui și inimile bipezilor, vine în Galați