Maria Grapini / Foto: Facebook

Maria Grapini a avut mereu propriile ei opinii. Scrise stângaci, de-ai zice că le scrie cu picioarele, ca nu care cumva să-și rupă unghiile cu gel în taste, dar măcar sunt opiniile ei. Nu vă gândiți că opiniile ei au apărut deja pe internet gândite de alți oameni la fel de inteligenți ca ea, că nu-i așa! Ea știe cum stă treaba, fiind europarlamentar important pe la Bruxelles. Vede și ea ce se întâmplă în jurul ei, că doar om e și tot doi ochi are, chit că-s stângi amândoi.

Ce-o nemulțumește pe aceasta? Simplu: termoscanerele! În opinia ei, România e singura țară care nădăjduiește a le fura termperatura oamenilor cinstiți. Da, doamnă, așa o fi! Nu am să contrazic un om care iese mai des din țară ca mine. Însă tot România este țara care a trimis la Bruxelles personaje ca dumneata, iar asta spune totul despre noi, ca națiune. Dar înțeleg că au nevoie și cei din Parlamentul European de-un motiv de distracție. Păcat că-i pe seama țării noastre, totuși.

Grapini, ci ni fașim noi cu tini?

Caz în care vă întrebați de ce am ales să stâlcesc limba română, asezonând-o cu un dulce accent moldovenesc, aflați că nimic nu e întâmplător: doamna Grapini s-a născut undeva aproape de nordul județului Galați, în localitatea Berești. Și să nu mă înțelegeți greșit, ghinionul nu e al Mariei Grapini, ci al tuturor locuitorilor județului Galați, cei cu care se asociază din pricina locului de baștină. Noroc că n-a stat mult prin Berești și s-a gândit la un moment dat să se mute la Timișoara, unde a fost adoptată de voie, de nevoie, de cei de la întreprinderea de textile „Garofița” – de unde n-ar mai fi trebuit să plece. Însă este cu totul altă poveste. Fiecare cu norocul lui în viață.

Mesajul Mariei pentru națiune

„Doresc sa o felicit public pe doamna doctor Monica Pop pentru explicatia publica data,legat de masurarea temperaturii la intrarea in magazine si in cladiri de tot felul,de ineficienta, inoportunitatea si pana la urma incalcarea drepturilor cetatenilor prin aceasta actiune.A explicat ca un medic de exceptie ce este! Regret ca dr Mdovan a trebuit,jenat, sa apere o masura abuziva! Va informez pe aceasta cale ca, la intrarea in cladirea Parlamentului European -unde lucreaza mii de functionari, europarlamentari, asistenti etc, NU SE MASOARA temperatura la intrare!Poate Rares Bogdan ce se da pe facebook aparator al romanilor isi informeaza guvernul!”, scrie Grapini pe Facebook.

Citește și: Sorina Pintea, pe punctul de a scăpa „basma curată”

#News