Victor Ponta

Acum vreo câteva zile, atât Victor Ponta cât și Marcel Ciolacu făceau prima pagină a publicațiilor din pricina nepurtării măștilor de protecție în plină ședință. Astfel, fiind invitat împreună cu Rareș Bogdan la emisiunea „Dosar de Politician” de la B1 TV, Ponta s-a trezit brusc tras de urechi de fostul jurnalist, devenit acum politician. Cum era de așteptat, Rareș Bogdan nu a pierdut vremea și l-a întrebat pe Ponta dacă a fost amendat pentru că nu a purtat mască.

„Înainte de orice aș vrea să îl întreb pe Victor Ponta dacă a fost amendat că n-a purtat mască”, a întrebat de cum a intrat în direct, Rareș Bogdan.

Victor Ponta i-a răspuns acestuia, spunând că n-a fost amendat pentru că nu există reglementare în acest sens

„Nu, n-am fost amendat pentru că nu exista reglementare, înțeleg că domnul Vela a dat, azi, reglementarea. Vreau și eu să spun ceva, și de această dată s-ar putea să fiu pe aceeași lungime de undă cu Rareș Bogdan. Eu cred că primul lucru – ca să nu punem căruța înainte boilor – este să punem la dispoziția oamenilor cei care nu-și permit sau care nu găsesc măști, și după aceea îi amendăm că nu le poartă. Dacă îi amendăm acum că nu le poartă și, în cele mai multe dintre satele, orașele mici din România sau cartierele sărace, oamenii nu găsesc măști sau le găsesc la un preț de trei ori mai mare, și nu pot să le cumpere, eu cred că e o măsură greșită. Asta am considerat și de-asta așteptam de la Guvern să cumpere prin Unifarm și să distribuie prin autoritățile locale – către cei care au nevoie, repet – aceste măști, după care dacă ți-am dat mască și nu o porți, să te amendez”, i-a răspuns Victor Ponta lui Rareș Bogdan.

Însă nici Rareș Bogdan nu s-a lăsat mai prejos și i-a replicat lui Ponta:

„Da, e ca la locurile de parcare. Poți să amendezi și să ridici mașini dacă oferi alternativa locului de parcare și a parcărilor”, a continuat acesta către Ponta.

Citește și: Grapini, autoritate în domeniul medical, înspăimântată de termoscanere

#News