C. P. Tăriceanu

Cu toate că din punct de vedere politic, Călin Popescu Tăriceanu, a intrat într-un soi de silentio stampa, iată că din punct de vedere păreristic, lucrurile stau taman invers, întrucât se pare că acum se poartă părerea, însă și denigrarea colegilor din alte partide.

Citește și: Tăriceanu, suspect din nou într-un dosar

De data aceasta a fost rândul ministrului Muncii, Violeta Alexandru, acuzată de Tăriceanu de faptul că ar face o sumedenie de gafe. Mai exact, în opinia liderului ALDE, Alexandru nu ar avea experiența necesară pentru a conduce un minister cu o așa anvergură, lipsindu-i flerul pe care un ministru ar trebui să îl aibă.

Citește și: Tăriceanu acuză PSD și PNL de complicitate

Aflat de curând la TVR1, Tăriceanu a declarat:

„Lipsa de experienţă în politică şi administraţie… plus la doamna ministru se mai întâmplă încă ceva, se adevereşte vorba aceea că oamenii mici se ocupă de lucruri mici. Unde aţi mai pomenit ministru să se ocupe de liftieră. Unde s-a pomenit asta? Cred că nici într-o ţară din lumea a treia nu se întâmplă aşa ceva. Cred că aceste persoane care sunt membri în Guvern plătesc pentru lipsa lor de experienţă, pentru că la doamna ministru nu e numai problema cu liftiera. Sunt şi alte declaraţii nepotrivite cel puţin, ca să fiu elegant. Mie nu îmi place să vorbesc în termenii pe care i-am auzit de foarte multe ori la cei care erau până mai ieri în opoziţie. Nu folosesc aceşti termeni, nu intră în vocabularul meu. Dar gafele pe care le-a făcut nu pot fi trecute cu vederea”

Opinia lui Tăriceanu vine să contrazică spusele Violetei Alexandru pe Facebook, în data de 25 ianuarie 2020, după cum urmează:

Citește și: Dumitru Pelican o consideră pe Violeta Alexandru habarnistă

„Tradiţia conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său şi până parcurgea, în 30 de secunde, distanţa până la lift, secretariatul suna şi transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) şi să deschidă larg uşa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se opreşte la 2019. Urc şi cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a scris Violeta Alexandru.

#News #Tariceanu