Candidata alianței USR-PLUS, Clotilde Armand este acuzată că duce mai mult decât o luptă politică pentru fotoliul de primar în Sectorul 1. Jurnalistul Mihai Belu (Lumea Politică) a făcut o postare pe Facebook, în care vine cu câteva precizări în ceea ce o privește pe Clotilde Armand, mai exact pe avocații care o reprezintă pe aceasta și care sunt aceiași cu cei care luptă în instanță împotriva FC Rapid 1923 S.A., grupare către care au migrat toți suporterii „rapidiști”. Astfel, „meciul” dintre Clotilde și actualul primar Dan Tudorache pare să se fi luat o altă turnură.

 „În disperarea de a contesta realitatea din povestea «copiilor albaștri» a transmis către Lumea Politică un drept la replică pe care l-a împănat cu amenințări demne de social democrația din vremea lui Adrian Năstase. În perioada aia am avut peste 150 de procese. Am o experiență vastă dintr-o perioadă în care dacă pierdeai un proces puteai să te duci direct la pușcărie. Le-am câștigat aproape pe toate. Cu Gregorian Bivolaru am făcut meci egal. Unul l-a câștigat el, unul l-am câștigat eu. Nicu Gheară a pierdut deși nu m-am dus la niciun termen.

Despre dreptul la replică și argumentele sale hilare urmează să scrie Lumea Politică pe larg. Ceea ce m-a șocat a fost numele avocaților lui Clotilde. Societatea Civilă de Avocați Milcev Burbea a redactat și transmis dreptul la replică împreună cu o delegație completată în fugă, pe un colț de masă dintr-un sediu de campanie.

Le-am transmis avocaților că o aștept oricând pe doamnă la o dezbatere în care să îmi spună și mie, cum i-a spus lui Tudorache, că Egis are două CUI-uri. Au spus că este ocupată cu electoratul”, a scris Mihai Belu pe Facebook.

Clotilde Armand intră într-o galerie de oameni cunoscuți alături de Nicu Gheară, Fane Spoitoru, Ovidiu Tender, Marian…

Publicată de Mihai Belu pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Fiecare candidat cu „Rapidul” lui

Potrivit lui Belu, avocații lui Clotilde Armand sunt aceiași care luptă din răsputeri împotriva echipei de fotbal Rapid București.

„Avocații lui Clotilde «joacă» pentru adversarii echipei susținute de Tudorache. Lupta pare politică. Fiecare politician vrea Rapidul lui așa cum fiecare politician a dorit Universitatea lui la Craiova. În spatele unor astfel de lupte stau sentimentele a zeci de mii de suporteri care așteaptă o instanță de judecată să le dicteze iubirea. Dacă se dovedește că acest om nou din politică se joacă fără scrupule cu sentimentele unor suporteri, dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață. Și eu sunt suporter. Și eu sufăr pentru că politicul s-a implicat în fotbal la Craiova. Credeam că numai PSD este în stare de așa ceva. Sper să fie numai o întâmplare că avocații lui Clotilde sunt implicați și în povestea Rapidului”, a concluzionat Belu.

Citește și: Clotilde Armand are nevoie de ajutor pentru a-și citi propriul discurs de pe foaie

#News