O incursiune în lumea științei, un loc plin de magie, nu poate decât să ne încânte interesul pe care Muzeul Copiilor l-a stârnit în rândul celor mici. Încă din primele zile de la deschiderea oficială, 5.000 de vizitatori au trecut pragul acestui muzeu.

Spațiul este foarte colorat și plin de atracții din diverse domenii, de la știință, de la micro-cosmos la macro-cosmos, de la artă la inovație, de la fizică și chimie la alchimia gastronomiei.

În fiecare colț al muzeului se poate descoperi un univers al creației, un loc de joacă educativă, dar mai ales un punct de plecare spre dezvoltarea personală a fiecăruia dintre vizitatori.

Educatie si relaxare prin joaca si interactiune! 5 000 de vizitatori au pasit pragul Muzeului Copiilor, in doar 3 zile…

Publicată de Gabriela Firea pe Duminică, 30 august 2020

„Educație și relaxare prin joacă și interacțiune! 5.000 de vizitatori au pășit pragul Muzeului Copiilor, în doar 3 zile de la deschidere. Alte 5.000 de rezervări sunt făcute, deja, pe site-ul www.pmb.ro sau www.proedus.ro. Intrarea este gratuită. Din cauza pandemiei, deși în acest spațiu ar putea intra simultan 350 de persoane, sunt acceptați 100 de vizitatori. Toate măsurile de siguranță sanitară sunt respectate. Vă așteptăm cu drag!”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Situat pe bulevardul Decebal nr. 11, muzeul va putea fi vizitat în mod gratuit până la finele anului, cu rezervare în prealabil.

Valoarea investiţiei a fost de 6 milioane de lei, plus TVA, bani utilizaţi pentru amenajarea spaţiului, proprietate a Municipiului Bucureşti.

Citește și: Gabriela Firea vrea proiecte dedicate oamenilor, pentru că bucureștenii să trăiască mai bine

#News