Clotilde Armand

Încă de la începuturile sale în politică, Clotilde Armand a pozat în doamna imaculată a politicii românești. Cu discursuri bine puse la punct într-o primă instanță, în timp, nu știm dacă din pricina barierei limbii natale ori a altui factor, Clotilde Armand a început să o dea aproape „pas cu pas” în bară.

Episod ridicol, marca Clotilde Armand

Candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 a fost surprinsă de cetățeni într-o ipostază care ar putea fi catalogată drept rușinoasă. Încercând să-și filmeze un „discurs electoral”, Armand a fost prinsă în timp ce citea de pe foaie un discurs pe care ar fi trebuit să-l știe pe dinafară. Cu toate astea, iată că nu-l știe. În fotografia făcută de un cetățean se poate observa cum aceasta se chinuie să descifreze propriul discurs, ținut de o altă femeie, strategic, sub camera de filmat, ca să-i fie la îndemână doamnei candidat Clotilde Armand.

Doamnă, noi știm că în perioada aceasta sunteți extrem de stresată și poate nu vă mai ajută memoria chiar atât de bine, însă ce garanție pot avea cetățenii Sectorului 1 că dumneavoastră vă veți aminti unde este primăria, dacă nici măcar propriile cuvinte, propriul discurs, nu sunteți în stare să-l rețineți cap-coadă?

În urma celebrei imagini care deja a făcut turul internetului, Clotilde Armand s-a ales cu o poreclă care, haideți să recunoaștem, nu cred că o bucură foarte tare. „E o vuvuzelă” au comentat cetățenii stupefiați de fotografie.

Citește și: Clotilde Armand confirmă dezvăluirile procurorului Negulescu

#News