Clotilde Armand

După dezvăluirile făcute de procurorul Mircea Negulescu într-un interviu difuzat pe postul tv Realitatea Plus, candidata la primăria Sectorului 1, Clotilde Armand a scăpat „porumbelul”, prin care defapt confirma cele spuse de Negulescu. Concret, Negulescu a precizat că într-o întâlnire de la Ambasada Franței, întâlnire la care a fost prezent și generalul Florian Coldea, au fost discuții legate de Clotilde Armand. Fapt care întărește ideea că „serviciile” au susținut-o pe Armand la alegerile locale din 2016. Chiar dacă aceste alegeri au fost pierdute peste noapte de către europarlamentarul USR.

 „De data aceasta ne vom baza nu numai pe instituţii, dar ne vom baza şi pe votul cetăţenilor, care va fi foarte motivat şi se vor organiza ca să devin primar nu numai o noapte, ci pentru un mandat întreg, pentru a recupera, pentru a implementa toate aceste investiții pe care le-am votat dar nu au fost realizate”, a declarat Clotilde Armand, joi seară, la România 9.

Clotilde Armand la Tu Votezi București

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, ÎN DIRECT, la Tu Votezi București!

Publicată de Romania9 pe Joi, 17 septembrie 2020

Reamintim, că Florian Coldea este implicat în acest moment într-un scandal declanşat de Sebastian Ghiţă, fostul şef al Comisiei Parlamentare de Control a SRI. Ghiţă îi acuză pe Coldea şi pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, că fac jocurile în această ţară, în afara cadrului politic şi oficial.

Citește și: Clotilde Armand, avere impresionantă din „supervizarea” pe bani publici

#News