Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5
Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

La finalul lunii octombrie, Societatea Infrastructură 5 a anunțat că vor fi efectuate mai multe lucrări pe Calea Rahovei.

În egală măsură, reprezentanții societății au precizat, prin intermediul unei postări distribuite pe contul de Facebook, că lucrările se desfășoară zi de zi, cu scopul de a moderniza multiple locații din Sectorul 5 al Capitalei.

Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Societatea Infrastructură: ”Nu lucrăm pe principiul ”Afară-i vopsit gardul, înauntru… !” Vrem tot ce este mai bun pentru Sectorul 5”

De aceea și străzile din spatele arterelor principale se bucură de atenția noastră. Aveți aici o parte dintre lucrările pe care le desfășurăm în spatele blocurilor de pe Calea Rahovei. Suntem în fiecare zi pe străzile sectorului nostru. Promitem să schimbăm fața sectorului 5 stradă cu stradă și alee cu alee”, se arată în textul distribuit pe pagina de Facebook a societății.

Sursă foto: Facebook/Societatea Infrastructură 5

Mai multe lucrări au fost efectuate în Zona Calea Rahovei, pe Strada Zamfir Olaru

În data de 2 noiembrie, societatea a revenit cu prezentarea lucrărilor desfășurate pe Calea Rahovei.

Prin urmare, publicul a fost informat că angajații societății vor lucra pentru refacerea trotuarelor, parcărilor, bordurilor, dar șo străzilor.

Echipele noastre lucrează de zor la reabilitarea străzilor din Sectorul 5. Vom reface trotuarele, parcările, bordurile, străzile și vom da sectorului 5 un aspect cât mai plăcut. Promitem să schimbăm orașul stradă cu stradă și alee cu alee”, au transmis membrii societății.