Zilele Sectorului 5 2020
Zilele Sectorului 5 2020

Timp de trei zile, Sectorul 5 va fi în sărbătoare, exact ca în fiecare an. 18, 19 și 20 septembrie vor fi zilele în care locuitorii Sectorului 5 vor sărbători faptul că locuiesc în București doar cu numele.

Pe platoul din fața Academiei Militare, concerte peste concerte, plătite din bani publici (și fără licitație, firesc pentru Florea Daniel) care nu fac altceva decât să sublinieze contrastul. În timp ce oamenii trăiesc, în continuare, în condiții mizere, cu parcuri „ca la Cernobîl”, pline de șobolani, gunoaie și cu mobilier urban distrus și neîntreținut, Primăria Sectorului 5, cea condusă în acest moment de Florea Daniel, primarul care „mai vrea o tură”, aruncă banii contribuabilor. Desigur, câte nu s-ar putea face cu acei bani într-un sector în care civilizația se ridică la rang de lux? Mai exact, ce motive de sărbătoare au locuitorii „de la cinci”?

Probele de lumini. Totul trebuie sa fie perfect pentru Florea Daniel. Spoiala este specialitatea lui.

Își va face măritul Florea Daniel apariția? Desigur! Pentru că nu se va putea abține. Mai mult decât atât, va vedea în asta o ocazie unică de a-și mai face un pic de campanie electorală, acum, pe ultima sută de metri. Cu toate astea, îi reamintim încă-primarului Florea că apariția sa la eveniment, în scopul campaniei electorale, este ilegală, având în vedere faptul că pentru organizarea festivităților sunt folosiți bani publici.

Factual

Ca de întotdeauna, evenimentul va fi organizat prin Centrul Cultural „Ștefan Iordache” prin firma de casă Media Publisher Srl. Vom reveni cu date despre toate contractele Centrului Cultural si această firmă în cel mai scurt timp.

Citește și: BREAKING NEWS. În Sectorul 5, mita vine direct la ușă

Hashtag News