În cursul zilei de astăzi, o imagine tulburătoare a devenit virală pe Facebook, după ce președintele PSD Marcel Ciolacu s-a fotografiat, împreună cu doi candidați argeșeni social democrați, abuzând o minge pe un stadion.

Declarația victimei, în exclusivitate

„Nici nu știu cum să vă povestesc. Evenimentul încă mă tulbură. Stăteam eu liniștită, împreună cu suratele mele în magazia de la stadion, când, dintr-o dată aud niște pași. Mi-am dat seama imediat că urmează să se întâmple ceva rău. Am simțit. M-au luat și m-au dus direct pe teren, acolo unde era unu’ mare, Ciolacu îi ziceau. Cică e ceva șef de partid. Cu el mai erau doi, nu le-am reținut numele. Până să mă dezmeticesc, m-am trezit cu trei picioare în cap. Nu puteți să vă închipuiți umilința la care am fost supusă. Să mă calce trei, dintr-o dată, pe cap. Bătută cu piciorul am mai fost, însă niciodată de trei, în același timp. Ca să nu vă mai povestesc că unul dintre ceilalți doi care veniseră cu Ciolacu călcase într-un găinaț înainte. M-au mai și fotografiat… râzând. Și-apoi m-au postat așa, abuzată, pe internet, ca să mă vadă toată lumea. Când m-au dus înapoi în magazie, râdeau toate rachetele de mine.”, a declarat pentru redacția Hashtagnews.ro mingea abuzată.

Din motive evidente, am ales să păstrăm anonimatul victimei.

Să-i zicem, totuși, Viorica Vasilica.

Poliția Pitești s-a sesizat din oficiu, astfel că o anchetă în acest sens urmează să fie derulată: „În conformitate cu legea, organele de Poliție au descins o anchetă la locul faptei și s-a constatat că o minge a fost abuzată de trei bărbați masivi. Aceștia au călcat mingea pe cap până ce au desumflat-o. Caz în care vor fi găsiți vinovați, cei trei bărbați vor fi obligați să execute 304 ore la o sală de fitness și să țină o dietă specială”, se arată în raportul Poliției, potrivit purtătorului de cuvânt, Vișinel Gurescu.

Marcel Vela anunță înființarea Poliției Mingilor

În urma cumplitului eveniment, ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat, într-o conferință de presă, că va înființa Poliția Mingilor.

„Este strigător la cer! Așa ceva este inadmisibil”, a declarat ministrul Vela. „Nu putem să-i lăsăm pe pesediști să facă ce vor ei! Numai niște oameni fără milă, fără integritate și fără respect pentru sportul românesc ar putea să calce atât de stângaci pe cap o minge nevinovată. Așa se ține piciorul pe minge, domnule Ciolacu? Ca o fetiță de 12 ani? N-aveți pic de bun simț? Pentru ca răufăcătorii ca dumneavoastră să înceteze să mai comită infracțiuni, am decis astăzi înființarea Poliției Mingilor! Suntem cu ochii pe voi!”, a mai spus Marcel Vela, vizibil afectat de recentele evenimente.

Acest articol este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare. Orice acces de supărare din partea oricărui personaj menționat denotă lipsa simțului umorului și se va taxa la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

#News