Patru tineri, acuzaţi de agresiune fizică şi ameninţare cu un pistol cu bile

Cei patru ar fi comis două agresiuni, la intervale scurte de timp, victime fiind alţi cinci tineri

Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani sunt acuzaţi că în noaptea de vineri spre sâmbătă au agresat fizic mai mulţi tineri, în municipiului Bistriţa, pe care i-au şi ameninţat cu un pistol cu bile şi cu o armă albă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, potrivit digi24.ro.

Cei patru ar fi comis două agresiuni, la intervale scurte de timp. Victime sunt alţi cinci tineri, unul fiind chiar rănit după ce s-a tras asupra lui cu pistolul de tip airsoft. Trei dintre agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

„La data de 6 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un grup de 4 persoane, care aveau asupra lor un pistol de tip airsoft şi o armă albă, ar fi ameninţat 2 tineri pe raza municipiului Bistriţa cu scopul de a obţine bunurile şi valorile pe care le aveau asupra lor. Întrucât aceştia au refuzat, cele 4 persoane i-ar fi agresat fizic. La scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi din nou cu privire la faptul că un grup de 4 persoane ar fi încercat prin aceeaşi modalitate să obţină bunuri de la alţi 3 tineri aflaţi în faţa unei săli de jocuri de noroc. Întrucât aceştia au refuzat, un membru al grupului ar fi utilizat un pistol de tip airsoft în direcţia unuia dintre tineri, provocându-i suferinţe fizice”, a transmis IPJ. 

 Poliţiştii au reuşit depistarea şi identificarea celor patru agresori, aceştia având vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani şi fiind domiciliaţi în municipiul Bistriţa şi în comuna Livezile. 

În urma controlului efectuat asupra unui tânăr de 20 de ani, din cartierul bistriţean Viişoara, a fost descoperit un pistol de tip airsoft şi o armă albă, bilele din plastic aferente pistolului fiind descoperite în posesia unui tânăr de 18 ani, din Bistriţa. Cei patru au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Bistriţa, poliţiştii luând ulterior măsura reţinerii faţă de trei dintre aceştia. Tinerii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul care și-a sechestrat fata în Chiajna, reținut pentru 24 de ore