Cristian Popescu Piedone / Daniel Florea

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a apucat de treabă, după cum putem observa chiar din mărturiile acestuia postate pe Facebook în ultima perioadă. Astfel, aflând de nenumăratele petiții făcute de locuitorii unui bloc din Sectorul 5, cele nerezolvate de fosta administrație a lui Florea Daniel, Piedone a luat „taurul de coarne” și s-a dus la fața locului, pentru a vedea despre ce este vorba, însă și pentru a rezolva situația. Potrivit declarațiilor video ale lui Piedone o echipă de electricieni care l-a acompaniat pe acesta la locul cu pricina a reușit să prevină o situație care se putea transforma într-o tragedie e proporții.

Reamintim că, din cauza indolenței, în cursul săptămânii trecut, un bloc din Galați a sărit, la propriu, în aer, din pricina acumulărilor de gaze.

Piedone: „Chiar dacă situația aceasta a fost rezolvată, eu voi verifica cum a fost emisă autorizația de construcție și voi lua măsurile care se impun!”

„Siguranța oamenilor, pe primul loc. O problemă care a fost ignorată timp de 8 ani și care se putea transforma într-o tragedie, a fost rezolvată în doar 2 zile! Am reușit cu ajutorul unei echipe de electricieni să izolăm toate firele și să acoperim lucrarea la branșamentul electric, astfel încât copiii și toți oamenii din blocul de pe strada Nicolae Drăgan nr. 5A să fie în siguranță! Asta dupa ce, timp de 8 ani, locuitorii din acest imobil au făcut petiții peste petiții. Toate autoritățile știu despre această situație. Nimeni nu i-a băgat în seamă. Acum, locatarii urmează să își rezolve litigiile cu dezvoltatorul pentru a intra în legalitate și pentru a-și putea face contract cu Enel. Chiar dacă situația aceasta a fost rezolvată, eu voi verifica cum a fost emisă autorizația de construcție și voi lua măsurile care se impun! Aceelași lucru voi face și în cazul altor blocuri construite recent, pentru că am informații că această situație nu este singulară! În curând, intrăm în normalitate! Oamenii din Sectorul 5 merită!”, e declarația de pe Facebook a lui Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Piedone vrea să facă lumină într-un bloc fantomă

#News