Cristian Popescu Piedone: La cererea cetățenilor, înlocuim Urâtul cu Civilizația și amenajăm… “PROMENADA CALEA RAHOVEI”

Potrivit edilului sectorului 5, se lucrează intens pentru a aduce normalitate și respect pentru cetățeni pe Calea Rahovei și strada Ghidigeni.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că la cererea locuitorilor, se fac lucrări de amenajare a promenadei Calea Rahovei, care vor fi finalizate peste o lună de zile. Potrivit edilului sectorului 5, se lucrează asiduu pentru a aduce normalitate și respect pentru cetățeni pe Calea Rahovei și strada Ghidigeni.

Cristian Popescu Piedone: Despre Ghidigeni, comunitatea spune că este ultima redută a “comunei” București. O stradă ocolită de toți primarii perindați în ultimii 30 de ani prin Sectorul 5 și Primăria Capitalei

Primarul Sectorului 5 a remarcat un lucru trist, și anume faptul că în fiecare campanie electorală, toți au ” asfaltat-o… verbal, dar niciodată fizic!”. Cristian Popescu Piedone susține că era aproape gata să o modernizeze, dar ” dar m-au luat… și n-am mai apucat! „. Cristian Popescu Piedone anunță că a revenit la Primărie iar până când angajații APA NOVA vor finaliza lucrările de canalizare, Primăria Sectorului 5 va face strada Calea Rahovei recirculabilă. Astfel, după ce va fi canalizată, strada va fi asfaltată, ceea ce va însemna sfârșitul calvarului pentru locuitorii din Ghidigeni, anunță Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone : Pe Calea Rahovei, spre Trafic greu, ne luăm la trântă cu buruienile, cu paragina, cu îmbacseala!

La cererea cetățenilor, înlocuim Urâtul cu Civilizația și amenajăm… “PROMENADA CALEA RAHOVEI”, a declarat primarul Piedone.Peste o lună… va fi gata, fix ca-n imaginile proiectului, Continuăm să facem imposibilul posibil, este mesajul primarului Piedone

Cristian Popescu Piedone: „Muncim asiduu să facem imposibilul… posibil!”

„Muncim asiduu să facem imposibilul… posibil! Aducem normalitate și respect pentru cetățeni pe Calea Rahovei și strada Ghidigeni! Despre Ghidigeni, comunitatea spune că este ultima redută a “comunei” București. O stradă ocolită de toți primarii perindați în ultimii 30 de ani prin Sectorul 5 și Primăria Capitalei! În fiecare campanie electorală, toți au asfaltat-o… verbal, dar niciodată fizic!

Am fost aproape s-o primenesc cum se cuvine, dar m-au luat… și n-am mai apucat! Am revenit însă la primărie! Până când meșterii Apa NOVA vor rezolva canalizarea, NOI, Primăria Sectorului 5, alungăm calvarul locatarilor din Ghidigeni și… o facem circulabilă. După canalizare, o vom asfalta cum se cuvine! Pe Calea Rahovei, spre Trafic greu, ne luăm la trântă cu buruienile, cu paragina, cu îmbâcseala! La cererea cetățenilor, înlocuim Urâtul cu Civilizația și amenajăm… “PROMENADA CALEA RAHOVEI”. Peste o lună… va fi gata, fix ca-n imaginile proiectului! Continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu recunostință, primarul Piedone”, este mesajul transmis de primar pe pagina de Facebook. Cristian Popescu Piedone poate reveni la conducerea Primăriei Sectorului 5