Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Afirmă că nu ar avea vicii, că tot ceea ce vede lumea sau ce spun tabloidele este, de cele mai multe ori, fals și face dezvăluiri dintr-o lume roz, inaccesibilă multora. Deși insistă pe frumusețea naturală și pe faptul că a apelat foarte puțin la bisturiu, Bianca Drăgușanu a fost de multe ori surprinsă jonglând cu operațiile estetice. Viciu, tabu sau o stranie dependență, insistă pe un stil de viață sănătos. Sau, aproximativ sănătos:

”Eu nu am vicii, nu beau, nu fumez, nu consum substanțe. În schimb, consider că eu cumpăr prea mulți pantofi și eu sunt dependentă de Doina și de salonul acesta. Ce mi se întâmplă aici mie, la unghii, la păr, la ten creează dependență”, a spus Bianca Drăgușanu, arată Cancan.

Și totuși, ceea ce consideră Bianca Drăgușanu drept frumusețe poate însemna viciu pentru alții. Și mulți, mulți bani:

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro.

Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg. Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sănii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro.

Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să știi în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Citește și: Zăvoranu își face autodescrierea: ”Proastă, furată şi tăcută”

#News

Foto