Florin Iordache

Cu toate că nu „s-a înscris” pentru un loc eligibil pentru lista de la parlamentare a PSD-ului, Florin Iordache s-ar putea, totuși, să tragă din nou lozul câștigător. Acesta și-a depus, în cursul zilei de astăzi, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ. Ceea ce este mai interesant este faptul că această funcție nu are o limită de mandat, odată câștigată, putând aparține lui Florin Iordache pe viață.

Fără mandat de parlamentar, Florin Iordache se reorientează

„Florin Iordache și-a depus candidatura (pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ – n.r.), după ce nu a mai prins un mandat de parlamentar”, au declarat surse parlamentare pentru MEDIAFAX.

Cu toate că nu este singurul candidat pentru acestă funcție, Florin Iordache are, potrivit acelorași surselor, cele mai mari șanse să ajungă să se așeze pe scaunul de președinte al Consiliului Legislativ, organ consultativ care ține evidența oficială a legislației țării.

Reamintim că Florin Iordache a fost ministru al Justiției în epoca Liviu Dragnea și unul dintre promotorii ordonanței 13, cea care a scos în stradă sute de mii de protestatari, în toată țara. De asemenea, Iordache a reușit, în egală măsură, să se facă celebru, după ce făcea un gest obscen cu degetul, în Parlament.

Citește și: Orban a „uitat” ce spunea în 2017 despre traseism

#News