Turcescu îi cere lui Iohannis să bage jocurile politice în carantină. Robert Turcescu, unul dintre liderii formațiunii politice PMP a ținut
Robert Turcescu

Fostul „aproape” jurnalist Robert Turcescu afirmă că s-a supărat atât de tare pe un PMP-ist constănțean, încât și-a împachetat slipul și colacul de plajă cu unicorni și a luat primul tren spre Brașov, acolo unde speră să obțină din nou un mandat de parlamentar, însă de data aceasta pentru județul de la munte. Motivul scandalului de la Constanța îl constituie, potrivit lui Turcescu, o anumită acuză care i-ar fi fost adusă, potrivit căreia ar fi colaborat cu PSD, acuză pe care, așa cum era de așteptat, o neagă. În timp ce Robert Turcescu a dat plajele de la mare, pe vârful Tâmpa, la Constanța locul pe lista PMP pentru Camera Deputaților i-a fost luat de Elena Băsescu.

Turcescu jură că n-are nicio legătură cu PSD

„N-am mai candidat si anul acesta la Constanța, desi multora li s-ar fi părut firesc, pentru că am intrat în conflict frontal și public cu președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz. Conflictul, altminteri de notorietate, a fost generat de pactul pe care Palaz l-a facut vreme de patru ani cu PSD la Constanța, pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Am fost și ramîn categoric impotriva oricarei asocieri cu PSD! E motivul pentru care, de-a lungul acestor patru ani, am intrat in conflict și cu alți colegi de partid care ar fi dorit o apropiere de PSD. Ca sa fie clar, atunci cind conduceam PMP Bucuresti, adică vreme de patru luni in 2016, după alegerile locale, am INTERZIS categoric orice colaborare cu PSD și cu Firea in Consiliul General al Capitalei! Ciprian Ciucu si Nicușor Dan cu care eram coleg de Opozitie la acea vreme in CGMB, pot depune mărturie. După schimbarea mea din funcția de președinte al PMP București cu Valeriu Steriu, s-a dat verde la această colaborare.”, este o parte din… scurta precizare a lui Robert Turcescu.

Citește și: Bianca Drăgușanu: vicii fără de care nu ar putea trăi

#News