Lui Dumitru Dragomir, candidatul PSD la Consiliul General al Capitalei i-a fost, luni, invalidat mandatul de consilier. Deși nu este singurul în această situație, altor 9 consilieri, instanța dându-le același verdict, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal se consideră nedreptățit și va merge „până la ONU” pentru a-și face dreptate.

„Eu o să contest treaba asta pentru că pe mine m-a ales poporul. Să-mi spună de ce? Am cazierul alb, nu am niciun fel de problemă. Dacă aşa a judecat instanţa, să fiu folosit eu, să aduc voturi şi apoi să pună pe alţii cu pile, dacă instanţa aşa vede treaba, mă duc până la ONU (n.r. – râde). Vreau să văd şi eu motivarea, trebuie să îmi dea motivarea. Mie nu mi-a sosit, ca să pot să fac contestaţie”, a declarat Dragomir, citat de Digi24

Judecătoria Sectorului 1 a decis validarea mandatelor în cazul a 45 de consilieri generali ai Capitalei, precum şi invalidarea mandatelor a zece consilieri generali, printre care se află şi Dumitru Dragomir. Cu excepţia lui Dumitru Dragomir, ceilalţi au renunţat la funcţiile obţinute în CGMB.

„Bineînţeles că mă consider nedreptăţit, eu mi-am făcut campanie, am fost corect. Eu ştiu cum se face treaba asta, foarte multă lume m-a votat, şi acum nişte şmecheri care sunt la pământ din punct de vedere al corectitudinii şi al moralităţii vor să mă scoată pe mine. Conducătorii PSD-ului, care m-au scos, m-au folosit. Eu m-am dus pentru doamna Firea şi lumea m-a votat”, a mai afirmat fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta este hotărât să își caute dreptatea, considerând că a fost folosit la alegerile din septembrie.

„Dacă instanţa supremă îmi dă definitiv că nu trebuie să fiu, ce să mai fac, nu mai fac nimic, dar până atunci îmi caut dreptatea, pentru că eu am fost folosit. Numai pe mine m-au scos”, a mai precizat Dragomir.

Decizia instanței poate fi atacată cu apel în termen de trei zile de la comunicare.

Citește și: Dragomir, deși „organ ales”, a rămas „pe lângă” CGMB

#News