Mircea Radu
Mircea Radu

Mircea Radu rămâne cu ”dragostea” la el, deși nu mai prezintă ”Din Dragoste”, una dintre cele mai succes emisiuni de la Antena 1.

Prezentatorul de televiziune a fost invitatul special al Andreei Marin în cadrul emisiunii pe care o moderează de o săptămână la TVR 2. Motiv de amintiri, dezvăluiri și niște mici declarații.

Și, pentru că ne-am obișnuit cu surprizele și nostalgia, celebrul prezentator a mărturisit că era îndrăgostit de Andreea Marin încă de pe vremea când vedeta făcea parte din redacția TVR Iași.

Lucrurile nu se opresc doar la o mărturisire făcută de dragul efectului de ”wow” , fosta gazdă a emisiunii ”Din Dragoste” adăugând mici picanterii. Astfel, a dezvăluit că a avut o perioadă în care el și colegii săi de la Televiziunea Română se gândeau cum să o cunoască pe fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Totodată, Mircea Radu a povestit cum au ajuns să se întâlnească, dar și cum să lucreze împreună.

Mircea Radu scotocește în trecut, își amintește amănunte și dezvăluie cum a întâlnit-o pe Andreea Marin.

”Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: «Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…».

Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: «Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc» (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? «Nu, cine?». «E fata de la TVR Iași».

Cine, Andreea?», am zis. M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor.

M-am întors în redacție și le-am spus băieților: «Andreea este extraordinară». După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în emisiunea prezentată de fosta sa colegă de la știri, Andreea Marin, relatează tvr.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu: vicii fără de care nu ar putea trăi

#News

Foto