S-au întrebat mulți cum este să fii fiica unui manelist celebru, cum este să fii cunoscută pentru simplul fapt că tatăl tău este cunoscut și ce pericole pot apărea atunci când viața privată devine vânată de tabloide. Să vorbim astăzi despre Karmen, fiica lui Adi Minune, despre copilăria și adolescența unei persoane care este permanent în lumina reflectoarelor presei.

Silvia Claudia Simionescu sau Karmen, după numele de scenă, a fost invitata Adelei Popescu și a lui Cove. A răspuns întrebărilor, a povestit fragmente din viață și a descris cum a fost copilăria ei.

Este vorba despre un om educat, despre o victimă a rasismului tipic românesc și despre fiica unui om iubit de unii, detestat de și mai mulți, strict pentru alegerile personale și alegerea unei cariere privită nu cu ochi buni.

”În copilărie m-am simțit ca un leu în captivitate. Erau părți mai puțin frumoase, rasismul, etichetele, invidia. Astea erau în copilărie. Mama a fost cea care ne-a oferit viața ei. De asta suntem astăzi copii respectuoși, la locul lor. Mama e tot. Tata a avut grijă să nu ne lipsească nimic. Dar s-a implicat și în altele. Nu-mi amintesc să fi avut nevoie vreodată de el și să nu fie acolo, lângă mine. Noi am fost ținuți din scurt. Nouă nu ne-a luat tata o mașină așa, că am împlinit 18 ani. Noi trebuia să merităm cadoul, să facem ceva”, a povestit Karmen, fiica lui Adrian Minune.

”Am crescut și mi-am luat zborul. A trebuit să mă desprind ușor de ei ca să mă pot maturiza, să mă simt femeie și mai apoi, mamă. Aproape că i-am forțat să accepte gândul că mă vor vedea mai rar. Iubirea lor necondiționată mi-a dat aripile de care aveam nevoie. M-am grăbit să fiu om mare. Acum eu sunt cea care ar da orice să poată petrece cât mai mult timp cu ei. Mi-e dor să mă pot răsfăța în brațele lor sau să le spun ce mă doare. De când a venit @iambabyrossi în viața mea înțeleg cum te iubește un părinte. Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat viată și mi-ați oferit cea mai frumoasă copilărie!”, scrie Karmen în dreptul unei fotografii urcate pe Instagram și în care apare lângă mama și tatăl ei.

Citește și: Meciul Simonei Halep cu coronavirusul: bea ceai și citește

#News