Maria Dragomiroiu este „bună de pus pe coperta revistelor”

Designerul Cătălin Botezatu are cuvinte de laudă la adresa artistei populare, care poate de departe să „dea clasă” generației tinere și care este criticată pentru îndrăzneala sa

Prezența artistei Maria Dragomiroiu pe rețelele de socializare într-o ținută de vacanță, decentă nu doar pentru vârsta sa, cât mai ales pentru statutul pe care îl are, a stârnit „râuri” de comentarii, însă nu toate au fost de apreciere. Cel care i-a sărit în apărare este designerul vestimentar Cătălin Botezatu, care consideră că Maria Dragomiroiu poate să „dea clasă” multora din generația tânără, atât prin decență, cât mai ales prin aspectul exterior.

„Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru. Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon. Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Playtech.

De altfel, acesta a precizat că se referă și la ținută, dar și la atitudine. Cât privește aspectul exterior, acesta a afirmat că „are un corp desăvârșit, un tonus bun”, mai mult, că „poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! Cred că Maria apelează la o alimentație foarte sănătoasă, dar cred că face și sport, are musculatură tonifiată, se vede!”, a mai spus Botezatu pentru sursa citată.

Printre comentariile „acide” primite la una dintre poze (foto sus), foarte decentă am putea spune, se află acesta, din care pare să iasă la suprafață foarte multă frustrare. „Chiar dacă suntem la plajă și ținuta doar «pare»a fi una decentă,nu cred că la vârsta ta «chiar» îți stă bine să te expui celor care te apreciază… în acest fel. Asta este un sfat nicidecum o părere.Ne mai lipsește Vicoveanca să o mai vedem așa.Nu crezi că e plin internetul «deja» de pițipoance care se expun în același mod ca și tine? Dă dovadă de «femeie» … și mai ales «de vârsta» la care ai ajuns….nu aș vrea să te compar cu pițipoance”, a scris o internaută.

Citește și: Maria Dragomiroiu dezvăluie secretul părului său