Horoscop azi, miercuri 30 noiembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este redat de opoziția lui Mercur de pe Săgetător cu Marte, aflat în mișcare aparent retrogradă, de pe Gemeni. Acest unghi astral ne vorbește de: indiscreție, manipulare, impulsivitate, irascibilitate și violență verbală. Pentru a mai tempera din efectele acestui unghi astrologic mai nefast, ar fi indicat ca astăzi să încercăm să fim cât mai onești, raționali și calculați!

BERBEC

Nu aveți o zi favorabilă pentru studiu și examinări! Fiți ceva mai atenți în caz de călătorii sau drumuri mai lungi! Vă poate parveni și o veste destul de nefastă!

TAUR

Vi se înfățișează un risc cumva mai semnificativ de incidente ori accidente, îndeosebi de circulație, deci fiți ceva mai prudenți! Totodată, astrele vă arată și o potențială pierdere sub raport financiar, bănesc!

GEMENI

Din nefericire, vi se relevă o zi cam inoportună pentru afaceri și tranzacții majore! Vi se pot prezenta și unele conflicte în viața de cuplu! Vă puteți arăta și cumva mai aspri și dificili.

RAC

Vi se pot reliefa unele mici neînțelegeri cu niște colegi de la job. Puteți resimți și o semnificativă depreciere în planul sănătății! Mai puteți atrage și antipatia unui bărbat mai tânăr.

LEU

Puteți întâmpina unele probleme de comunicare cu persoana iubită! Se pot prezenta și unele discuții mai deranjante cu proprii copii! Astrele vă mai preconizează și un potențial conflict cu un prieten relativ mai tânăr.

FECIOARĂ

Puteți avea parte de unele mici conflicte în familie! Nu este o zi fastă pentru a plănui schimbări majore în casă! Vi se mai pot reliefa și unele lezări sub raport profesional, social!

BALANȚĂ

Vi se relevă o comunicare cam ineficientă cu cei din jur! Puteți lua și unele decizii nu tocmai profund gândite! Nu este o zi de bun augur pentru călătorii la mare depărtare!

SCORPION

Puteți avea parte de unele discuții și negocieri mai puțin productive legate de bani. Totodată, vi se mai relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, așadar vă recomand să optați pentru mai multă atenție și precauție!

SĂGETĂTOR

Vă puteți arăta cumva mai superficiali și guralivi, fiind nevoie să fiți ceva mai practici și realiști! Din nefericire, vi se prezintă și un risc destul de înalt de ceartă în viața maritală!

CAPRICORN

Puteți prezenta o judecată mai înnegurată, fiindu-vă mai dificil să luați decizii cu adevărat obiective și eficace! Puteți fi și vorbiți de rău pe ascuns! Vi se mai pot reliefa și unele probleme ce țin de ipostaza sănătății fizice!

VĂRSĂTOR

Vi se poate releva un conflict cu un prieten mai tânăr! Nu este o zi fastă pentru evenimente de ordin social, public! În cele ce țin de viața romantică, aștrii zilei vă preconizează unele evenimente cam dure!  

PEȘTI

Puteți avea parte de unele discuții mai neproductive cu șefii! Nu este o zi fastă pentru a face schimbări importante în carieră! Aveți parte și de un risc destul de semnificativ de conflict în familie!

Horoscop HashtagNews