Alex Bodi, despre „corecțiile” aplicate Biancăi. „Nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”

„Să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva”

Scandalurile dintre Alex Bodi și fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, încheiate cu vorbe grele, dar mai ales cu excese de violență au ținut prima pagină a presei mondene. Luat la „40 de întrebări” de către Denise Rifai, Alex Bodi a mărturisit că majoritatea episoadelor violente erau din cauza geloziei, mai mult, că nu are nicio scuză pentru acele ieșiri.

„Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva. Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a declarat Alex Bodi în emisiunea de la Kanal D.

Alex Bodi, provocat și agresat

De altfel, Alex Bodi a afirmat că el era cel agresat, în istoricul său nemaiavând alte astfel de ieșiri. „Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane”, a mărturisit Bodi, care a adăugat că nu se consideră bărbat că a lovit o femeie. „Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă, nu ține cont. Dacă ea știa menajeze lucrurile…Să spunem că eu sunt o persoană vulcanică, colerică, dacă tu mă cunoști și îmi ști caracterul, de ce nu vrei să eviți lucrurile astea”, a mai completat Bodi.

De asemenea, aceasta a acuzat-o, într-un mod subtil, de faptul că își cerea bătăile. „Dacă ea își dorea cu adevărat să evite…La fel și eu, poate un bărbat m-ar putea bate și sunt în pericol și știu că depinde de mine ca să evit, o să evit”, subliniind că îi pare rău că a recurs la violență.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe punctul de a se împăca, spre nefericirea lui Bădălău