Udrea și-a dus fetița la Disneyland, în Paris

Eva Maria și-a sărbătorit ziua de naștere ca o adevărată prințesă

Foto: Elena Udrea - Facebook

Cu toate că Elena Udrea are multe probleme pe cap, multe dintre acestea create chiar de ea (însă asta e altă poveste), se pare că găsește timp și pentru distracție. Și atunci când vine vorba de copil, firește, niciun rabat de la regulă. Până la urmă, copiii nu vor avea niciodată vreo vină pentru „păcatele” părinților.

Elena Udrea și-a îmbrăcat fetița în prințesă și a dus-o la Paris

Potrivit Click.ro, fostul ministru și-a dus fetița la Disneyland Paris, cu ocazia zilei de naștere a celei mici. Eva Maria, pentru că acesta este numele Elenei Udrea, a fost plimbată prin raiul copiilor de pretutindeni, în ciuda faptului că, dată fiind vârsta fragedă a micuței, ne îndoim că aceasta a realizat ce se întâmplă cu ea. Cu toate astea, soțul Elenei, Adrian Alexandrov, a spus că fetița și-ar fi dorit foarte mult să îi cunoască pe Mickey Mouse, dar și pe Minnie Mouse, astfel că nu au avut cum să îi ignore acesteia dorința.

„La multi ani, fetita mea minunata! Iti urez sa fii sanatoasa, sa fii fericita in fiecare zi, sa ii ai pe mami, pe tati, pe buni si pe toti cei care te iubesc alaturi mereu si sa poti sa faci in viata orice iti vei dori! Ii multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Sfinte in fiecare clipa pentru ca esti in viata mea! Sa nu uiti ca mama te iubeste mereu, cel mai mult pe lume”, a scris Elena Udrea, pe contul acesteia de Facebook, unde a publicat și o serie de fotografii din excursie.

În plus, fetița Elenei Udrea va avea parte și de o petrecere aniversară, cu tematică, bineînțeles.

Citește și: Alex Bodi, despre „corecțiile” aplicate Biancăi. „Nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”