Alexandru Arșinel simte efectele bătrâneții: „Obosesc repede, am început să surzesc”

Actorului îi este dor de scenă și de oameni

Foto: Facebook

Marele actor Alexandru Arșinel a vorbit despre starea sa de sănătate, din ultima perioadă. Vârsta nu iartă, într-adevăr, pe nimeni, astfel că nici acesta nu face rabat de la regulă. În acest sens, Alexandru Arșinel a povestit că simțurile nu-l mai ajută ca odinioară, simțind din plin efectele bătrâneții. Ba mai mult, acesta a fost infectat și cu Covid-19, astfel că plămânii săi au avut de suferit.

Alexandru Arșinel, la 82 ani

Actorul a mărturisit că, în ultima perioadă, a început să obosească repede și nici cu simtul auzului nu stă prea bine. „Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat”, a spus acesta, adăugând că soția lui îl ajută de fiecare dată, atunci când are nevoie, dovedindu-i-se un partener de nădejde. „Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă. Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi.Are atâta tristețe în ochi că te cutremură”, a adăugat Alexandru Arșinel, citat de Wowbiz.ro.

Actorului îi este dor de viața pe scenă

„Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani. Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul. Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Citește și: Udrea și-a dus fetița la Disneyland, în Paris