Sursa foto: Facebook/ Theo Rose

Cântăreața Theo Rose a declarat că va face parte din marea familie PRO TV, după ce aceasta a fost o perioadă la Kanal D la „Bravo ai Stil”.

Îndrăgita artistă nu a dat detalii despre proiectele pe care le va avea în această vară la postul de televiziune, dar le-a transmis tuturor fanilor să stea cu ochii pe ecrane.

Într-un interviu recent, artista, în vârstă de 24 de ani, a precizat că pe lângă proiectele TV va cânta foarte mult.

 „Am foarte mult de cântat și multe proiecte noi, la televizor, la Pro TV. Treaba e că o să fii tare mândru când o să afli despre ce e vorba”,a spus Theo Rose.

Printre cele mai iubite artiste din România, Theo Rose vrea să facă istorie în televiziune

Aceasta a mai precizat că proiectele de la PRO TV nu au legătura cu muzica, totul fiind ceva nou.

„Acum fac parte din marea familie a Pro TV și pentru mine e onorant. Am mai făcut parte și din alte familii și care m-au ajutat să evoluez”, a declarat Theo Rose, potrivit Cancan, citat de Libertatea.

În urmă cu ceva timp, tânăra artistă a vorbit și despre problemele cu anxietatea.  Aceasta le-a mărturisit fanilor, pe o rețea de socializare, că a durat mult timp până ce a reușit să scape de atacurile de panică și gândurile negative.

 „Încă anxietate, multe chestii organizatorice. Dar am o echipă în spate. Dacă eu mă încurc, știu că mă pot baza pe ei. Și artistul trebuie să fie implicat 100% și nu se iau decizii fără mine, pentru că sunt niște responsabilități pe care trebuie să-ți le asumi și parcă îți e și frica să ți le asumi că știi ce implică”, a mai povestit artista.

Citește și articolul: Theo Rose și lupta cu anxietatea. Cântăreața a vorbit despre problemele cu care se confruntă