Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a scris câteva rânduri, cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Iulia. Fostul primar al Sectorului 5 i-a amintit că îi este talisman și încă îi păstrează parfumul ei.

„Iulia, dragostea mea. Când am ieșit, atunci, pe poarta casei… ți-am luat parfumul cu mine, iubito.  Îmi ești în inimă și în gânduri și în vise.  Tu, iubito, îmi ești talismanul! Și te iubesc, așa cum știu că te iubesc”, a declarat Piedone.

Acesta a mai spus că în ciuda faptului că este departe de ea, speră că „diminețile, la cafea”, îi șoptesc ce se întâmplă în închisoare, precizând că numără zilele până când se va întoarce acasă, alături de familie.

„Suntem departe, acum, știu. Dar NOI mereu suntem împreună. Și zilele toate și serile toate… ești cu mine. Iulia, iubito, astăzi aduni 54 de ani.Să-mi fii sănătoasă, draga mea.54 de ani? Deloc, frumoaso! Mereu și mereu ai 21 de ani în capul meu”, a mai afirmat Piedone.

„Ca-n ziua când te-am dus la ALTAR. Și i-am jurat lui Dumnezeu că te voi iubi… Și te voi iubi… Și te voi iubi, dragostea mea”

Fostul edil i-a mulțumit soției sale pentru faptul că l-a făcut soț, tată, iar acum și bunic. „Așa cum ți-am spus acum 33 de ani, Iulia, iubita mea soție, NOi DOI… VOM FI UNUL PANA LA CAPĂT. M-ai făcut SOȚ, m-ai făcut TATĂ, mi-ai adus în viață DOI COPII EXTRAORDINARI”, a mai scris Cristian Popescu Piedone.

Totodată, acesta a precizat că în ciuda trecerii timpului, alături de soție, fiecare zi a fost o binecuvântare, Piedone amintindu-și de prima întâlnire pe care cei doi au avut-o.

„Parcă ieri ne întâlneam la cinema prima oară… Ce vremuri, da… Îți mai aduci aminte, DOAMNĂ, când te-am sărutat prima oară? Știu că-ți amintești… Știu, iubita mea! Acum… suntem bunici, comoara mea!”, a scris fostul edil.

De asemenea, Piedone nu a uitat de cei doi copii ai săi și cele „patru comori” pe care Dumnezeu le-a adus în viața lor, îmbogățindu-i prin „iubire și surâs.”

„Ana și Vlad ne-au adus patru comori în viețile noastre. Și ne-au îmbogățit cu iubire și cu surâs și cu… cei mai frumoși nepoți din lume!  Astăzi, de ziua ta, iubito, îți multumesc pentru că mi-ai oferit o mie de vieți într-o singură viață”, a mai precizat Piedone.

În încheierea mesajului său, acesta i-a reamintit soției sale că-și va duce cei patru ani pe care îi are de ispășit în închisoare, din cauza orcilor, cu demnitate, iar într-o zi tot acest calvar se va termina.

„Și de ziua ta… vom fi iar împreună așa cum ne știe Dumnezeu, așa cum ne știu copiii, așa cum ne știu nepoții, așa cum ne știe soarele, așa cum ne știe luna, așa cum ne știu poveștile noastre… toate.La mulți ani, Iulia, comoara mea.Te iubesc, așa cum știi că te iubesc.Cu dragoste nemarginită, EU”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Citește și articolul: Vlad Popescu Piedone este alături de tatăl său: „N-a fost și nu va fi niciodată singur”