Andreea Bălan (Instagram)

Andreea Bălan a declarat că în ciuda problemelor în dragoste pe care le-a avut, speră că la momentul potrivit va „răsări și soarele pe strada sa” și se va putea bucura de o iubire adevărată alături de bărbatul potrivit.

Aceasta a mărturisit că fiecare despărțire a făcut-o mai „înțeleaptă”, mai așezată, precizând că acum știe ce vrea din toate punctele de vedere, atât pe plan profesional, cât și în plan personal.

„Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine. Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul”, a spus Andreea Bălan, potrivit Libertatea.ro.

Viața amoroasă, călcâiul lui Ahile al Andreei

Artista a mai spus că atunci când nu este pe scenă sau la filmări, tot timpul și-l petrece alături de cele două fete, Ella și Clara. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu a neglijat nici industria muzicii, unde în 20 de ani a atins performanțe visate de mulți artiști de la noi.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a lansat o nouă melodie „Posibil imposibilul”, ce face parte din albumul „Soare după nori.” Piesa îndeamnă să lupți pentru visul tău, și orice s-ar întâmpla pe drum, e important să crezi că imposibilul devine posibil.

Albumul lansat anul trecut conține 13 piese inspirate din viața artistei, acesta având single-urile „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Nu mai doare” și „Iubește-mă, nu”.

Reamintim că de-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube. Mai mult, aceasta a început să aibă concerte în fiecare weekend, după ce restricțiile impuse din cauza pandemiei au fost ridicate.

Andreea Bălan și George Burcea, oficial, fiecare este pe drumul său