Foto: Facebook

Elena Udrea a decis să rupă tăcerea și a explicat gestul degetului la nas din Parlament. Dacă există persoane deosebit de interesate de misterul care se ascunde în spatele fotografiei, Elena Udrea elucidează enigma în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Deși au trecut mai bine de 5 ani de la controversatul gest pe care l-a făcut în Parlament, Udrea nu se lasă. Și nici nu uită.

Anul 2015 a fost un an greu pentru fosta politiciană, ducând la oprirea activității politice. În momentul în care în Parlament i se decidea soarta, Elena Udrea a ales să facă un gest neînțeles pe atunci, dar foarte discutat după. Inspirația: Celine Dion, câțiva nervi și, probabil, ceva din argoul franțuzesc.

”Așa cum am spus și la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie.Partenerul meu de la acea vreme era acasă și mă urmărea și mi-a scris pe telefon ”te văd la televizor”. Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte și era copiat de la Celine Dion și soțul ei.

Ei conveniseră ca atunci când erau în public și departe unul de celălalt își făceau acest gest și am ținut să procedăm la fel. Și atunci m-am întors să-i fac gestul acesta să știe că sunt bine, împotriva a tot ceea ce sevedea și se spunea la televizor. Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotații, cum au analizat specialiștii ”de ce a făcut Udrea semnul?” cum se întreabă și astăzi, dar oare e adevărat  că a vrut să spună nu știu ce.

Era atât de simplu, cum nimeni nu-și putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uita la televizor și voia să știe că sunt bine”, a povestit Elena Udrea.

Citește și: Tăriceanu se simte atacat de vuvuzelele lui Orban și Iohannis

#News