Florina Presadă

Senatoarea USR, Florina Presadă a anunţat că a intrat în cursa internă USR-PLUS pentru un nou mandat la Senat, dar că îşi va da demisia cu o săptămână înainte de finalizarea celui în curs, pentru a nu beneficia de pensia specială. Mai mult, aceasta își va continua lupta pentru eliminarea pensiilor speciale precum și „revenirea la alegerea primarilor în două tururi”.

„Aşa cum am spus la începutul mandatului, îmi voi da demisia în ultima săptămână de mandat pentru a nu există dubii cu privire la posibilitatea de a beneficia de pensia specială. Toţi cetăţenii României trebuie să fie egali în faţa în legii. Au fost patru ani grei, dar au fost patru ani care ne-au unit şi ne-au arătat cât de puternici putem fi împreună. Noi toţi, laolaltă, am reuşit să păstrăm România pe calea ei europeană. Acum e timpul să facem pasul decisiv către viitor, către acel viitor ce ne-a adus împreună, o dată cu alegerile parlamentare. De aceea, intru în cursa internă USR-PLUS pentru continuarea proiectului de ţară început în urmă cu patru ani şi candidez pentru un nou mandat la Senat”, a scris Florina Presadă pe Facebook.

Candidatură pentru o Românie normală

Florina Presadă consideră că demersul său este unul foarte bun, iar în acești patru ani a luptat pentru ca legile administrative să nu fie măcelărite, după interesele unora sau a a ltora.

„Prin candidatura mea, susţin dorinţa de a avea o Românie administrată corect, fără hoţie. O Românie în care fiecare cetăţean se bucură de drepturi egale, o Românie în care energia şi resursele noastre publice se îndreaptă şi către cei mai puţin norocoşi, cei care au nevoie de solidaritatea noastră – victimele violenţei domestice şi persoanele cu dizabilităţi. Nu voi abandona lupta pentru eliminarea pensiilor speciale şi reforma electorală! Revenirea la alegerea primarilor în două tururi rămâne una dintre cele mai importante schimbări pe care mi le asum în continuare, pentru că este o condiţie esenţială pentru consolidarea democraţiei noastre.”, a mai scris Florina Presadă pe Facebook.

Citește și: Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz s-a autoizolat

#News