Anamaria Prodan
Anamaria Prodan. Sursa foto: spynews,ro

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea după ce a publicat o fotografie cu ea și noul bărbat din viața sa. Impresara face și primele declarații despre imaginea controversată postată pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan trăiește din nou o poveste de dragoste,  după ce  luni de zile s-a luptat cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a anunțat divorțul  după 15 ani de căsnicie. Vedeta este din nou îndrăgostită, iar noul bărbat din viața ei o face foarte fericită.

Ea a mărturisit că el provine din înalta societate, fiind foarte bogat și făcând parte dintr-o familie regală, de origine arăbească.

Întrebată dacă în poza apărută iubitul ei se află în apartamentul lui, Anamaria Prodan a preciza că se află în biroul său.

“E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că nu se va muta de acasă la partenerul ei până când nu va fi oficial o femeie divorțată.

Ea a precizat că e foarte adevărat că acum trăiește la un alt nivel alături de partenerul și spune că va anunța cât de mândră este de bărbatul de care e îndrăgostită.

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a mai zis ea.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se luptă să divorțeze în tribunal, dar până acum cei doi nu au reușit să facă acest lucru.

Pe 7 februarie a avut loc primul termen în procesul de divorț. Niciunul dintre cei doi nu s-a prezentat la Judecătoria Buftea, deoarece avocații Anamariei Prodan s-au infectat cu coronavirus.

Cei doi vor fi anunțați să revină la un nou termen. Atunci atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecamp speră să rupă definitiv căsătoria din care a rezultat și un copil, Bebeto, în vârstă de 14 ani.

Victor Slav: „Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător”