Sursa foto: Facebook/ Victor Slav

Cunoscutul prezentator Victor Slav a declarat pentru revista VIVA! că începutul lui în televiziune a început la vârsta de 20 de ani, când era fotomodel și a participat la „Vara Ispitelor.”

De-a lungul timpului, acesta a lucrat în televiziune, prezentând vremea la PRO TV, iar acum lucrează la Kanal D. Acesta a prezentat și „Bravo, ai stil! Celebrities.”

 „Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la «Vara Ispitelor». Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat”, a declarat Victor Slav.

Victor Slav: „Reversul medaliei vine la pachet”

De asemenea, prezentatorul a spus că a fi o persoană publică vine cu avantaje, dar și dezavantaje, precizând că e important să „știi să jonglezi cu ele.”

„Asta mi-a demonstrat mie trecerea anilor, că echilibrul este cheia, să te bucuri și de notorietate, dar să diminuezi, pe cât posibil, și expunerea excesivă. Am avut și momente grele, și momente de pauză, dar eu cred că și aceste momente fac parte din drumul meu și uneori sunt binevenite”, a mai spus Victor Slav.

Totodată, prezentatorul TV a încercat să intre în afaceri, el având deschisă o cafenea, însă din cauza pandemiei, lucrurile nu au mers cum s-a așteptat. Acesta a decis să închidă localul unde a investit 500 de mii de euro, informează Click!.

Victor Slav a dat lovitura! Fostul prezentator TV muncește alături de angajații săi