Victor Slav
Victor Slav. Sursa foto: Facebook

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și-a deschis un restaurant, chiar dacă aproape toată industria HoReCa din România a fost la un pas de faliment. Locația se află pe bulevardul Decebal din Capitală, meniul fiind internațional. Restaurantul face și livrări la domiciliu.

Victor Slav muncește alături de angajații săi. Fostul prezentator TV și-a dorit de foarte mult timp să deschidă restaurantul și de patru ani căuta spațiu în acest scop.

Meniul este destul de diversificat și are prețuri acceptabile, comparativ cu alte restaurante din Capitală. O salată Caesar costă 32 de lei, iar una cu somon 42 de lei. Un snițel vienez cu cartofi wedges costă 52 de lei. Cel mai scump fel de mâncare este antricotul de vită cu salsa asiatică, care costă 92 de lei.

Victor Slav are o fetiță. Fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Din anul 2018, Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au despărțit, dar atunci când vine vorba de fiica lor, sunt mereu împreună. Victor Slav și Bianca Drăgușanu îi serbează în fiecare an ziua de naștere micuței Sofia doar împreună.

Victor Slav i-ar oferi Biancăi Drăgușanu o pensie alimentară de peste 500 de euro, după ce divorțul lor a fost pronunțat la câteva luni după ce au făcut nunta.

Relația cu Victor Slav a marcat-o pe Bianca Drăgușanu. Chiar dacă cei doi nu mai sunt atât de apropiați unul de celălalt, surse din anturajul celor doi povestesc că blondina este supărată pe prezentatorul TV când vine vorba despre îndatoririle de părinte. După ce Victor Slav și-a refăcut viața, fiind într-o relație cu Selina, Bianca i-ar reproșa acestuia că nu petrece mai mult timp cu fiica lor, Sofia.

Victor Slav a fost unul din prezentatorii emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Victor Slav a fost bucuros de a fi iar în fața reflectoarelor de la “ Bravo, ai stil! Celebrieties ”. Acesta a mai făcut parte, în trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alături de Alex Velea și Bogdan Vladău.

Citește și: Victor Slav și Bianca Drăgușanu, din nou împreună (în atenția presei)