Senatorul Alfred Laurențiu Mihai s-a întâlnit cu Bonnie Carroll, fondatorul TAPS

Bonnie Carroll a venit în România la invitația parlamentarului.

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a avut în cursul zilei de azi o întrevedere cu Bonnie Carroll, fondatorul TAPS (Tragedy Assistance Program For Survivors), care a venit în România la invitația parlamentarului social-democrat.

Potrivit anunțului făcut pe pagina personală de Facebook a senatorului PSD Alfred Laurențiu Mihai, scopul vizitei în România a doamnei Bonnie Carroll este legat de implementarea proiectelor asociației TAPS. Cu această ocazie, Bonnie Carroll a avut o serie de întâlniri la Senat cu vicepreședintele Senatului, Robert Cazanciuc, cu senatorul Radu Oprea și cu președinta Comisiei de Apărare, Nicoleta Pauliuc.

Asociatia TAPS va fi prezentă și în România

Deputatul Alfred Laurențiu Mihai a anunțat că au avut loc discuții în vederea susținerii și sprijinirii în demersurile necesare desfășurării activității acestei asociații și în România. În cursul zilei de miercuri vor avea loc întâlniri și la nivelul guvernului, a mai transmis senatorul PSD.
„În ultima mea vizită în SUA, am avut plăcerea și onoarea de a o întâlni pe Dna Președinte Bonnie Carroll, Fondator TAPS (Tragedy Assistance Program For Survivors), căreia i-am făcut o invitație în România, pentru a implementa proiectele asociației TAPS. Azi această invitație a fost onorată”, este mesajul transmis de senatorul PSD, pe pagina de Facebook.

Senatorul PSD a participat azi, în cadrul Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, la o dezbatere pe tema stadiului absorbției fondurilor europene și stadiului implementării PNRR-ului.

Ambasadorul Rusiei la ONU susține că armata rusească bombardează „delicat” Ucraina