O broască țestoasă a blocat ore întregi traficul pe calea ferată în estul Angliei

Broasca țestoasă, care era rănită, a fost transportată pentru îngrijiri medicale.

Incident neobișnuit pe o linie de cale ferată care face legătura dintre Cambridge şi Norwich, în estul Angliei. O broască ţestoasă, care era rănită, a blocat traficul feroviar timp de câteva ore, a transmis compania Greater Anglia. „Din cauza animalelor de pe şinele de la Harling Road (est), linia este blocată, iar trenurile care trec prin această staţie pot fi anulate sau amânate”, au anunțat pe Twitter oficialii companiei Greater Anglia, potrivit digi24.ro.

 Oficialii companiei au comunicat că broasca țestoasă mare, rănită, a fost luată de pe linia ferată, toate liniile fiind redeschise în timp ce traficul va reveni încet la normal

Compania a transmis că broasca”a fost preluată de o echipă specializată pentru acordarea de îngrijiri şi ni s-a comunicat că se va recupera complet”. Broasca a fost văzută și de o pasageră din tren, care a scris pe Twitter următorul mesaj:”Este o broască ţestoasă uriaşă pe şină în direcţia Norwich. Este încă în viaţă, dar rănită”. Aceasta a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie cu ţestoasa care avea carapacea vizibil crăpată.

Cum au reacționat pasagerii

O altă pasageră aflată în tren, Anna Debenham, a postat pe Twitter informațiile care i-au fost oferite de oficialii companiei. „Ne cerem scuze pentru întârzierea de 74 de minute a acestui tren. Aceasta este cauzată de o broască ţestoasă de pe şine. Este o ţestoasă care seamănă haos pe şine”, este mesajul scris de Anna Debenham.

O baterie de apă gigantică din Elveția ar putea asigura energie electrică în toată Europa