TikTok va lansa o nouă aplicație, și anume un serviciu de streaming muzical cu funcţii de socializare, care se va numi TikTok Music.

În acest scop, compania chineză ByteDance, care deţine TikTok, a obţinut drepturile de folosire ale brandul TikTok Music

Brevetul a fost înregistrat până la ora actuală în Australia şi Statele Unite ale Americii, acestea fiind primele țări unde noul serviciu va fi disponibil. Potrivit descrierii care însoţeşte brevetul, este vorba  despre un serviciu de streaming pentru muzică şi video, care are funcţii de redare, partajare şi download. De asemenea, noul serviciu va permite purtarea de discuții pe marginea conţinutului.

Ce servicii va oferi TikTok Music

Potrivit descrierii, se pare că este un serviciu de streaming muzical, care, în plus faţă de serviciile actuale, va oferi abilităţi de platformă socială, cum ar fi opţiunile de comunicare între utilizatori pe tema melodiilor ascultate. Rămâne de văzut dacă noul serviciu va face parte din TikTok sau va fi lansat ca o aplicaţie independentă, fiind posibilă cel mai probabil prima varianta deoarece TikTok ameninţă supremaţia Facebook şi Instagram. Dacă TikTok va integra un serviciu de streaming pentru muzică, acest lucru ar fi o mare concurență pentru companiile din această industrie, printre care se află și Spotify. ByteDance are deja o aplicaţie de streaming, care se numește  Resso, care este disponibilă doar în anumite țări, respectiv India, Indonezia şi Brazilia, existând posibilitatea să fie folosită drept bază a noului serviciu de streaming muzical.

O broască țestoasă a blocat ore întregi traficul pe calea ferată în estul Angliei