Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În timp ce lucra în grădină, un bărbat din Connecticut a intrat în bucătărie pentru o scurtă pauză de masă.

În momentul în care a ajuns în casă, acesta a descoperit un urs care se înfrupta, în voie, din gustările familiei.

Christine Vannie din West Hartford a ținut să explice pentru presa locală că soțul ei, Bill, lucra în curte duminică dimineața. După câteva ore de lucru în soare, Bill a luat o pauză, decizând să își aducă o băutură din frigider.

Bărbatul a intrat în bucătărie și a găsit un urs negru mâncând bezele și biscuiți cu unt de arahide. Toate gustările fuseseră uitate pe masă

Familia a filmat întâmplarea, iar în videoclip se aude vocea bărbatului în timp ce face tot posibilul să scoată ursul afară din casă.

Oamenii au stabilit, de comun acord, că animalul ar fi spart o ușă din sticlă și a reușit să intre, foarte ușor în bucătăria acestora.

Cu toate acestea, soția a realizat că nu este pentru prima dată când ursul își face simțită prezența.

Inclusiv frigiderul din garajul casei a fost ”explorat” de urs

Familia a povestit că, în urmă cu doar câteva zile, au observat că mai multe produse lipsesc din frigiderul din garaj. Prin urmare, cuplul bănuiește că același urs negru este ”responsabil” pentru ambele incidente.

Oamenii au precizat că au anunțat poliția în legătură cu acest caz. Incidentele au fost raportate Departamentului de Energie și Protecție a Mediului din Connecticut, iar oficialii au spus că o capcană pentru urși va fi plasată lângă casa cuplului.