Andreea Marin ar putea colabora cu Ștefan Bănică Jr.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată”

Andreea Marin, Zâna Surprizelor, nu spune pas unei posibile colaborări profesionale cu cel care i-a fost soț, Ștefan Bănică Jr, și de care se va simți legată „pe vecie”, dat fiind faptul că au împreună un copil.

Prezentă la „Teo Show”, de la Kanal D, atât ea cât și gazda emisiunii au fost supuse unui tir de întrebări, la care dacă nu voiau să răspundă, din diverse motive, trebuiau să mănânce din gustările dubioase de pe masă.

Întrebată dacă ar accepta propunerea de a fi în același juriu cu Ștefan Bănică, Andreea Marin a răspuns fără ezitare, dar a subliniat că ar prefera să nu și pună în practică o astfel de propunere. „De ce nu? Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria”, a spus Andreea Marin, în privința colaborări cu Bănică.

Carismatică, așa cum o știm pe Teo, aceasta a intervenit. „Se pune că am fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr, când am fost mică? Dar să nu audă doamna”, a spus Teo arătând spre Zână. „Mai bine vrea doamna (n.r. – o colaborare)”, a fost replica plină de haz a Andreei Marin.

De altfel, cele două s-au amuzat copios la o întrebare legată de „atracția” față de un invitat din emisiunile lor. Zâna a dezvăluit că s-a simțit atrasă de Toto Cutugno, însă dinainte ca acesta să pășească în platoul emisiunii sale. „Eu am simțit atracția cu mult înainte să știe el și să calce în platoul meu. Eram copil! I-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno”, a spus Andreea Marin.

În timp ce Teo, parcă cu replica pregătită, a afirmat că a și fost sărutată de acesta. „M-a sărutat pe gură! Pe mine m-a sărutat pe gură Toto Cutugno! M-am sărutat pe gură, 1-0! Mă credeți că nu am știut, dansam cu el și la un moment dat am avut senzația că vine către mine la dans și m-am lăsat pe spate și când am văzut că mă pupă am închis ochii că am zis că poate nu se întâmplă”, a spus Teo.

La tirul de întrebări de la „Răspunde sau Mănâncă”, Andreea a „gustat” de două ori, în timp ce Teo doar o dată, semn că nu s-au sfiit să fie deschise și să spună lucrurilor pe nume.  

Citește și: Andreea Marin nu are nevoie de certificarea iubirii