Irinel Columbeanu este mic la stat, dar mare la curtat femei mult mai tinere. Are doar 63 de anișori și o fetiță de aproape 10 ani, i-au cam plăcut minorele și nici nu a negat vreodată.

Are o colecție impresionantă de femei frumoase și nu se sfiește să mai adauge o inimă frântă în insectar. Dacă o găsește.

A avut o relație cu creatoarea de modă Romanița Iovan. A avut o relație și cu Ana Lesko, dar fotomodelul Monica Gabor i-a cam pus capac. Și mariajul și divorțul de Monica l-au lăsat cu două mari probleme: un buget mai mic și un dor mare.

În momentul de față se bate moneda pe lipsa monezilor lui Irinel.

Dacă în trecut era un obișnuit al evenimentelor mondene și al petrecerilor de fițe, divorțul și stilul de viață și-au cam spus cuvântul. S-a terminat cu afacerile dubioase. S-a terminat cu prezența în cluburi selecte. De asemenea, ținutele la patru ace au cam dispărut și nici domnișoarele nu mai sunt la fel de interesate. Nu pe cât erau în trecut.

Rămas fără vila de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere dintr-un cartier de la marginea Bucureștiului. De condus, conduce o mașină pe care și-a cumpărat-o la mâna a doua.

Cu toate acestea, nu de bani se plânge Irinel. Probabil a pus ceva la ciorap pentru viitorul copilului, dar prezentul vine cu mult dor și cu multe momente virtuale:

”Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a declarat Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

Întrebat despre relația cu fosta soție, Columbeanu a declarat:

”Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”.

Citește și: Test ADN: Cu cine seamănă copilul lui Ștefan Bănică Junior

#News