Stelian Ogică, de la „spaima loteriei”, la „spaima poliției din Bragadiru”

Fost invitat permanent în emisiunea lui Dan Diaconescu „în direct”, Stelian Ogică, fost „loterist de carieră”, s-a reprofilat. Mai nou, acesta pare pasionat de conflictele cu Poliția Română

Stelian Ogică / Foto: Playtech.ro

Stelian Ogică, cel care era cunoscut pe vremuri ca fiind „spaima loteriei” din pricina legăturilor sale cu repetiție în ceea ce privește „marele pot” al Loteriei Române, părea dispărut în negura timpului, uitat într-un colț al OTV-ului prăfuit și închis, de când Dan Diaconescu a intrat la închisoare. Cam tot de-atunci, nimeni nu l-a mai chemat pe nicăieri pe aproape miliardarul cel „norocos” și absolut nimănui nu i-a mai păsat „cum o duce” acesta.

Însă cum „valorile” nu dispar, ci doar se transformă în altceva (la fel de „valoros”), Stelian Ogică s-a implicat într-un nou scandal, menit să-i restaureze faima de odinioară, dar să-l scape și de-o amendă, pe care acesta o consideră nemeritată.

Stelian Ogică a deschis un proces la judecătoria Cornetu. Ce nemulțumiri are „loteristul”?

Pe larg, Stelian Ogică e tare nemulțumit din pricina unei sancțiuni contravenționale pe care a primit-o în data de 23 noiembrie 2020, aplicată de Poliția din Bragadiru. Așadar, „starul loteriei” a decis să-și caute dreptatea în instanță, după cum se poate vedea și în imaginea de mai jos:

Foto: Spynews.ro

„Justiția, dezamăgirea societății, să te ferească Dumnezeu să ajungi la mâna judecătorilor, persoane care într-o carieră au sute de decizii, (condamnări) ale unor nevinovați! Timp în care tot ei lasă și sute de criminali în libertate! Salarii și pensii speciale din truda noastră! Cu excepția unora, toți sunt la fel! Iar noi, restul societății, suntem doar o maculatură! De unică folosință!”, a scris Ogică, pe pagina sa de Facebook, citat de Spynews.ro.

Considerând că a fost amendat pe nedrept de agenții de poliție, acesta își dorește anularea amenzii. În cazul în care judecătorii îi vor da dreptate, Stelian Ogică se poate alege, după caz, cu anularea amenzii, reducerea ei, ori înlocuirea acesteia cu un avertisment.

Citește și: Adriana Trandafir are 65 ani doar în buletin