Adriana Trandafir are 65 ani doar în buletin

„Viața ti le-a dat pe toate, rele, bune, cât se poate”, a scris astăzi actrița, de ziua ei

Foto: Facebook Adriana Trandafir

Astăzi, 26 aprilie, cunoscuta și iubita actriță Adriana Trandafir împlinește 65 ani, prilej cu care și-a compus o poezie în care încearcă să le dea fanilor săi o lecție de viață, vrând să-i învețe pe aceștia că orice probleme ai întâmpina, trebuie să fii recunoscător pentru ceea ce ai, nu pentru ceea ce nu ai.

Viața actriței, cu suișuri și coborâșuri

După foarte multă vreme am aflat că eram înfiată

Adriana Trandafir

Declarând că în momentul în care a aflat că e înfiată a simțit „un șoc”, actrița a adăugat că, într-un final, această veste nu a descurajat-o, ba chiar i-a dat putere să meargă mai departe. „Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită. Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o. Știam că mă iubește, dar nu știam de ce mă iubește atât de mult, dintre toate femeile alea. Acum mă gândesc cu drag la amândouă”, a mai spus actrița adăugând că acum a găsit putere să-și iubească ambele mame.

Adriana Trandafir și-a compus o poezie: „65. ANIVERSARE”

„Imi fac singura o urare/ Ca de cand cu pandemiaS-a schimbat “coregrafia”./Adriana, draga mea,/ Lupta si nu te lasa/ Sa te ajunga fricile/Sa te ingroape grijile!/ Viata ti le-a dat pe toate./ Rele, bune, cat se poate./ Cariera, 2 copii,/ Studenti si prieteni mii,/ Iubire si sanatate,/ Casa cu gradina-n spate,/ Necazuri si mici belele,/ Si nopti cu privirea-n stele,/ Pensie mica, dar este,/ Calatorii de poveste,/ Cinci carti scrise – de gatit,/ Turnee fara sfarsit,/ Ai scoala particulara, de dezvoltare personala/ Prin teatru dar si prin joc./ Un destin plin de noroc!/ Ai de toate… Ce ai mai vrea,/ Tie Dumnezeu sa-ti dea?/ Bucura-te, razi cu viata/ Si-ai putere dimineata/ Sa-i multumesti celui de sus/ Pentru tot ce ti-a “propus”!/ Dar sa nu lasi garda jos!/ Fii la lume de folos!/ Traieste simplu in pace!/ Fiindca, Dumnezeu aude/ Si glasul celui care tace!”, a scris actrița Adriana Trandafir, astăzi, de ziua ei, pe Facebook.

Citește și: Documentarul „Colectiv”, învins la Oscar