Motivul pentru care Vulpița n-a mai apărut la Acces Direct

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță”, a declarat una dintre vecinele Vulpiței

Foto: Impact.ro

„Vedeta incontestabilă” a Antenei 1, Veronica Stegaru, sau așa cum o știu toți amatorii de can-can-uri, Vulpița, pare să fi născut. Cel puțin asta susțin vecinii acesteia, cei care n-au mai văzut-o pe aceasta de mult timp pe-acasă, ba chiar unii dintre ei susținând că ar fi văzut inclusiv o ambulanță care a venit și a transportat-o pe aceasta la spital.

Se pare că Vulpița ar fi născut

Nu știm sigur dacă informația este, într-adevăr, una veridică, însă logica ne împinge să credem că da. Aceasta este susținută de un articol în exclusivitate scris de redacția Cancan.ro. Mai mult decât atât, nu se știe nici cine ar putea fi tatăl copilului, de vreme ce femeia din Vaslui pare să aibă o pasiune „extremă”, și anume cea de a se uita și după alți bărbați. Până la proba contrarie, ne ghidăm după informațiile pe care le avem până acum și presupunem, de facto, că Vulpița are, într-adevăr un băieței, după cum afirmă inclusiv vecina acesteia din Vaslui. Mai mult, tot până la proba contrarie, presupunem că băiețelul despre care se vorbește este copilul lui Viorel Stegaru.

„Cred că a născut Veronica, vecina mea. Are băiețel, eu așa știu. Mai are o fetiță. Se descurcă și ei așa cum pot, ce să facă…de aici puțin, de colo puțin…să le dea Dumnezeu sănătate, pe noi nu ne-au deranjat niciodată cu nimic. Era nebunie atunci când apăreau la televizor, ne trezeam la poartă cu fel și fel de persoane dubioase, dar văd că acum a trecut și e bine. N-am mai văzut-o de la Paște pe Veronica, cred că stă acasă și are grijă de copii. E greu când ai unul, dar să mai ai 2…” a povestit vecina Vulpiței, în exclusivitate pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Bendeac la iUmor: „Andreea Raicu este o femeie absolut superbă!”