Șofer amendat cu aproape 1.000 de euro pentru că se deplasa cu 206 km/h

Șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Un șofer din Ploiești a fost amendat cu 4.930 de lei. Polițiștii i-au suspendat permisul auto, după ce a circulat cu o viteză de 206 km/h pe DN6, potrivit digi24.ro.

Șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, fiind prins după ce „a pierdut controlul direcției de mers, ieșind din decor, pe un teren viran”, conform IPJ Teleorman.

„La data de 2 mai a.c., ora 19:01, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria -Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h)”, se arată în comunicat. 

Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, care au plecat în urmărirea sa, „moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran”, se mai arată în comunicatul IPJ Teleorman.

Bărbatul a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri. Șoferul a fost amendat cu 4,930 de lei „pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor”, se arată în comunicatul IPJ Teleorman. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 150 de zile.

Amenzi de zeci de mii de lei pentru organizatorii celor patru festivaluri organizate pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai